If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продадох я защото ми писна . Това е истината , здрава права отиде си за смешни пари . Насочил съм се към 147 или 166 . Някога през пролетт се очакват финансови постъпления и тогава каквото сабя покаже. Искам нещо що годе по новичко. До 10ина "кентавара" трябва да се включа с всичко по закупуването , регистриране и първоначално сервизиране.
Гледам и към други марки и по конкретно .
Рено клио след 2005
Нисан примера
Суабру импреза (комби задължително)
Общ взето имам малко време да се ориентирам в обстановката .
Приемам всякакви предложения по темата .Интересно ми е да чуя коментар и относно другите марки .
от горе споменатите марки гласувам с две ръце за субаротио. Много им се кефя на тия дзверове.
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г. Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Мдааа доста арни са тия мицубишита...ако търсиш подобна визия отпред може и един Мустанг да отнесеш,ама нема а ти стигнат 10-те хилки...
Иначе по въпроса на колегата с колебанията,от изброените коли твърдо с 2 ръце за субаруто!И нисана не е лош,но ако не се лъжа поддръжката му беше по-солена(говорим за бензиновите мотори),ако греша нека някой колега ме поправи.
Успех с покупката колега,няма лошо и да смениш марката,каквото ти диктува сърцето това трябва да правиш,така е и с колите и с жените...
ПО-скоро ти препоръчвам тази. Дизелова икономична мощна, комфортна, красива Алфа Аз съм си казал че това ми е 1-вия и последен бензин Дано намериш колата която най-ти пасва.
Comment